Вторник, 19 марта

Як конвертувати в формат PDF?

convert txt to pdf
Чи можна безкоштовно в режимі онлайн конвертувати в формат PDF, об’єднувати кілька PDF-файлів в один, редагувати картинки та створювати діаграми? Важко знайти безкоштовну онлайн програму з для виконання цих процесів, але ще важче знайти програму, яка може виконувати всі ці операції одночасно. Саме для цього ми і створили EEZZEE.IO.

EEZZEE.IO — це дуже зручна багатофункціональна платформа, яка дозволяє виконувати безліч операцій прямо в браузері. Що можна з легкістю зробити за допомогою цього онлайн-додатку?

Перш за все, EEZZEE.IO — це простий у використанні конвертер у PDF, який працює з різними типами файлів. За допомогою цієї платформи ви можете швидко перетворити посилання, файли HTML, файли txt, файли Microsoft Office та зображення в PDF. Ви отримаєте швидкі результати в найвищій якості. Також можна об’єднати до 20 файлів PDF в один документ. Редагуйте зображення, зробивши декілька кліків за допомогою EEZZEE.IO. Також є можливість будувати графіки онлайн. Створюйте різні типи діаграм за кілька секунд. Наразі ми працюємо над розробкою нового аудіоконвертера. Цей інструмент буде доступний найближчим часом.

EEZZEE.IO — це платформа для всіх. Всі процеси прості та швидкі. Якщо потрібно, ви можете скористатися короткими інструкціями з відео, які розміщені в розділі Блог на нашому веб-сайті. EEZZEE.IO це передусім зручність. Ми прибираємо будь-які обмеження!