Четверг, 25 апреля

Все про отримання швидких кредитів на карту в Україні

Послуга швидкого мікрокредитування користується величезною популярністю серед населення. Клієнти можуть новий кредит на карту за 5 хвилин в будь-який час і отримати необхідну суму без підготовки довідок про доходи. Не так давно видача коштів була можлива виключно на іменні карти. Сьогодні для отримання коштів можна використовувати неіменний пластик.

Вимога до клієнтів

Мінімальна кількість вимог дозволяє скористатися послугою практично кожному. Клієнту достатньо бути повністю дієздатним, мати українське громадянство і постійний дохід. Підтверджувати його не потрібно.

У пакет документів входить паспорт та ІНН. Також при подачі заявки клієнту обов’язково необхідно приготувати мобільний пристрій з підключеним Інтернетом.

Умови видачі онлайн кредитів

Термінові мікрокредити на неіменну карту пропонують до 10000 грн. Максимальний термін кредитування обмежений 30 днями. На відміну від банків, МФО нараховують відсоток щодня. Максимальна ставка — 1,5% на добу, передбачена у всіх мікрофінансових організаціях. При повторному зверненні можна розраховувати на більш вигідні умови. Компанія знижує ставки і збільшує ліміти клієнтам з позитивною репутацією.

Слід зазначити, що деякі сервіси пропонують новим клієнтам отримати мікропозику без відсотків – тобто абсолютно безкоштовно. В кінці терміну клієнт просто повертає отриману суму, без найменшої переплати.

Оформлення позик

Оформлення позики в мікрофінансової компанії займе всього 10 хвилин. На початку заявник вибирає МФО з найбільш підходящими Умовами. Далі переходить на офіційний сервіс компанії. Після реєстрації клієнт заходить в Особистий кабінет і вказує суму та термін, натискає кнопку оформити. Система тут же запропонує заповнити заявку. На це піде не більше 5 хвилин. В анкеті повинні бути заповнені всі необхідні поля. Інформація повинна бути надана без помилок. Сервіс розглядає заявки всього за кілька секунд. У багатьох компаніях відбувається автоматична перевірка. У разі позитивного рішення, клієнт вказує номер карти і підписує кредитну угоду. Позикові кошти моментально будуть переведені на вказаний рахунок клієнта. Витратити їх можна на будь-які потреби.

Як продовжити мікрозайм при необхідності

Якщо немає достатньої суми для погашення боргу, рекомендується скористатися пролонгацією. Продовження договору дозволить клієнту уникнути нарахування високих відсотків за прострочення платежу та зберегти кредитний рейтинг на колишньому рівні.

Підключити послугу можна в особистому кабінеті. Клієнт вибирає кількість днів і проводить оплату відсотків будь-яким зручним для себе варіантом. Через кілька хвилин сервіс надасть новий договір.

Джерело: https://creditfaq.com.ua/