Пятница, 29 марта

Що таке картини на полотні?

Послуги фотодруку картини на полотні

Щоб пам’ятати, всі важливі моменти не обов’язково їх записувати або зберігати дорогоцінні фотографії в шухляді стола. Компанія «ФОТОрадость» пропонує виготовити картини на полотні, які щодня можуть нагадувати про важливі життєві моменти, також вони будуть завжди поруч, а естетичний зовнішній вигляд буде доповнювати інтер’єр приміщення.

Безпека і екологічність

Щоб клієнт отримав якісний холст, ми використовуємо найкращі фарби, які мають безліч відтінків, вони відмінно лягають на полотно і зберігають свій колір, навіть через десятки років. Фарбі не страшна зміна температури або пряме сонячне проміння.

Тривалий час ми підбирали полотно, і зупинили свій вибір на бавовняному, яке виготовлено в Німеччині і відповідає всім стандартам і нормам Європи. Якість полотна перевірялося нашими фахівцями і спеціалізованою технікою. Доведено, що фарби і полотно екологічно безпечні для людини, тому вони не викликають алергічних реакцій.

Устаткування

Для того, щоб отримати високоякісне зображення, компанія використовує сучасні принтери, які можуть повторити з точністю колір і відтінок, який ви бачите на знімку. Для нанесення зображення ми використовуємо струменеві принтери, а для досягнення необхідного ефекту застосовуємо авторедактор, і також вдаємося до дизайнерської допомоги, щоб фахівець змінив локацію, прибрав ефект червоних очей або відредагував яскравість.

Як вибрати знімок картини на полотні?

Підбираючи ідеальний знімок для нанесення на полотно, слід враховувати, що вибране зображення буде на огляді у всіх запрошених гостей, воно повинно доповнювати кімнату, бути естетично привабливим.

Якщо клієнтові подобається знімок, але на ньому є відблиски або недоліки освітлення, то фахівці компанії «ФОТОрадость» допоможуть зробити картини на полотні унікальними і оригінальними.

Вартість послуг

Щоб дізнатися попередню вартість робіт, можна звернутися за кваліфікованою допомогою до менеджерів компанії, які врахують розмір картини, надані додаткові послуги і виставлять рахунок.

Стати клієнтом агентства «ФОТОрадость», можно завантаживши світлину і вказавши розмір полотна, місце доставки і вид оплати.

«ФОТОрадость» за допомогою полотен приносить в кожен дім щастя і позитивні емоції. Ми гарантуємо якість виробу та тривалий термін експлуатації.

джерело:

photoradost.com.ua