Пятница, 29 марта

«ЧЕСНО» – найбільший незалежний інформаційний ресурс про політичні партії

На тлі політичної кризи в Україні з’являється все більше нових партій, які прагнуть до влади. Бажання громадян змінити звичні політичні сили, що не виправдали надії, на нові призводить до розчарувань. Чому так?

А причина цього криється в тому, що нові партії це залишки вже давно відомих фракцій, котрі свого часу і розчарували свій електорат. Більшість нових назв і слоганів приховують за собою всім давно відомі особи. Як не потрапити в пастку політичних маркетологів? В цьому вам допоможе команда «ЧЕСНО».

Активісти і волонтери які є учасниками спілки відстежують нові політичні сили. Збирають інформацію про їх склад, а також керівників, та висвітлюють її суспільству.

Команда «ЧЕСНО» це не політична сила і не агітаційний центр учасників передвиборчої гонки. Це добровільна організація активістів волонтерів та незалежних експертів метою якого є позбавити населення від інформаційного сміття.

Відвідавши офіційний сайт порталу, ви маєте можливість перевірити будь яку політичну силу, а також її кандидатів. «ЧЕСНО» — це найбільший незалежний портал у Інтернет мережі, який містить інформацію про політичні сили. Користуючись даним ресурсом ви отримуєте можливість дізнатися всю необхідну виборцю інформацію як про нову політичну силу, так і окремо про її учасників.

При цьому біографія містить не лише особисті дані про членів партії, а також, що не менш важливо, яку діяльність здійснював кожен з кандидатів. Таким чином ви можете дізнатися учасником якої політичної сили були представники тієї чи іншої партії.

Це сприяє виключенню помилкового вибору кандидатів, які не відповідають вимогам сучасного населення. Отже перш ніж відправитись на виборчу дільницю громадяни мають можливість отримати повний обсяг інформації про кандидата. Для цього достатньо відвідати сайт «Чесно». Вказати фамілію та ініціали особи, яку ви маєте наміри підтримати. Пошукова система сама знайде для вас інформацію, яку розмістили в базі даних активісти.

Якщо ви хочете перевірити не лише біографію і до яких політичних сил належить особа, то можете використати інші засоби на сайті. Перевірити особу у списках корупціонерів, кнопкодавів, прогульників і т.д. Якщо після ознайомлення з інформацією ваше рішення не змінилося, то можете сміливо відправлятися на дільницю. Якщо ж ви змінили думку, то оберіть іншого кандидата, але не забудьте також його перевірити.

Джерело: Chesno