Пятница, 19 апреля

Школьная форма оптом от производителя в Украине – самые выгодные предложения

Час купувати одяг дитині не проходить ніколи, особливо якщо йдеться про придбання шкільної форми оптом від виробника в Україні. У магазинах і на ринку серед зими не знайдеш її днем ​​з вогнем, чи то справа інтернет-магазин TIMBO. Тут в будь-який сезон, в будь-який час дня і ночі повний асортимент товарів для хлопчиків, дівчаток і їх мам. Найголовніше, вибрати вподобані моделі, а далі телефонуйте менеджеру і він вам все розкаже.

Де шкільна форма оптом в Україні найдешевша?

шкільна форма timboВсіх бажаючих запрошуємо відвідати інтернет-магазин TIMBO. Якщо ви приватний підприємець або представник юридичної фірми, то вас буде цікавити великий опт. Тим більше, що в такому разі передбачені додаткові бонуси. Якщо ви член батьківського комітету, то має сенс переконати інших батьків купити шкільну форму оптом в Україні в м.Харкові — так буде найвигідніше.

На сайті ціна вказана роздрібна за одиницю товару, щоб дізнатися оптову, необхідно зареєструватися та завантажити прайс-лист або зателефонувати з менеджером. Є ще один зручний варіант — написати листа на адресу електронної пошти. Ви спокійненько, детально складете список, опишіть моделі і вкажіть необхідну кількість. Співробітники магазину прорахують замовлення і повідомлять остаточну вартість з урахуванням знижок. Вам залишиться тільки повідомити, куди відправляти посилку.

Описуємо переваги оптових покупок:

  • Оптової вважається покупка, якщо ви замовляєте понад п’ять одиниць товару. При цьому неважливо, що розміри будуть не підряд. Купуйте тільки те, що вам потрібно, ніхто не буде змушувати викуповувати весь модельний ряд.
  • Деякі неуспішні постачальники, вказують мінімальну суму замовлення. В даному магазині такого уточнення немає.
  • Всі клієнти однаково бажані. Товари відпускаються приватним особам, підприємцям і юридичним фірмам.
  • Кожен суб’єкт підприємницької діяльності може вибрати зручну для себе систему оплати: на банківську картку Приватбанку, при отриманні товару в офісі перевізника або безготівковий розрахунок.
  • Просто заповзятливим людям пропонується така система як дропшіппінг — послуги посередника оплачуються. При цьому возитися вам з доставкою товару не потрібно. Ваша справа знайти покупця, отримати від нього гроші, відправити оплату інтернет-магазину і повідомити менеджеру куди відсилати посилку. Кілька дзвінків і пара хвилин спілкування по телефону і у вас є свій законний заробіток.

Як купити шкільну форму оптом?

Чим вигідний цей інтернет-магазин, так це тим, що асортимент продукції постійно оновлюється, все тому, що TIMBO — це виробник дитячого одягу. Конструктора постійно займаються розробкою нових моделей. Швейні цехи в постійній роботі. Одяг цієї торгової марки має постійний попит. Вигідно купити шкільну форму оптом, закласти в ціну свій інтерес і реалізувати її. Вдалих вам угод!